GROENLINKS HELLEVOETSLUIS IS BOOS!

DE GEMEENTERAAD EN BEWONERS ZIJN NIET SERIEUS GENOMEN DOOR HET COLLEGE VAN VVD, IBH EN CDA!

Jarenlang is er in de gemeenteraad gepraat over het ontwikkelen van het bedrijventerrein Kickersbloem 3. Al die tijd hebben alle partijen in de raad benadrukt dat het een hoogwaardig bedrijventerrein moet worden, met plaats voor innovatieve ondernemers en bedrijven met veel werkgelegenheid. Voorkomen moest worden dat het een containeropslag terrein zou worden. Ook de omwonenden hebben zich herhaaldelijk in dezelfde zin uitgelaten. Het college heeft altijd aangegeven het met deze visie eens te zijn.

Maar wat gebeurt er? Het eerste de beste kavel dat verkocht wordt gaat naar een dochteronderneming van Van Den Ban dat er autobanden gaat opslaan in oude zeecontainers!!! En wat het allemaal nog meer onverteerbaar maakt: het college stelt de raad en de omwonenden voor een voldongen feit: de verkoop is al geschied! Het zou, gelet op alle gevoeligheden, meer voor de hand gelegen hebben dat raad en omwonenden vóóraf waren geïnformeerd. Bovendien wordt het nu heel lastig om tegen de volgende onderneming, die zeecontainers wil plaatsen op Kickersbloem 3, nee te zeggen.

GroenLinks heeft vanwege deze gang van zaken een motie van afkeuring ingediend. Helaas werd deze alleen door de PvdA gesteund.

JE ALS BESTUURDERS AAN JE BELOFTEN HOUDEN EN JE BURGERS SERIEUS NEMEN DAAR STAAT GROENLINKS VOOR!